Stevige seks met homofiele neger

Mijn naam is Karel en ik val op mannen. Vooral op donkere mannen. Niet zozeer dat ik hen kies omdat negers heerlijke dikke pikken hebben, maar omdat ik gewoon de donkere huid en de manier waarop ze mij behandelen heel erg fijn vind. Nu weet ik ook wel dat ik niet iedere neger over één kam moet gaan scheren, maar de donker gekleurde homomannen die mij genomen hebben zijn tot nu toe allemaal uitzonderlijk ruig met mij geweest. En daar ben ik heel blij mee, want ik hou er gewoon ontzettend veel van als negers mij stevig behandelen.

Het heeft iets, ze lijken veel mannelijker dan andere kerels te zijn waar ik mee naar bed ben geweest. Net als die Amerikaan waar ik mee naar bed ging, Lancelot. Hij is een grote neger met veel spieren, maar niet overdreven, geen bodybuilder of zo, maar gewoon een kerel met een atletisch lichaam. Ik ontmoette hem in de sportschool en al snel was er die klik, die chemie die ontstond die alleen maar door aantrekkingskracht kon ontstaan. We besloten om meer met elkaar om te gaan en uiteindelijk waren hij en ik aan het daten. Op één van onze dates sprong ineens die heerlijke vonk goed over.

We keken elkaar in de ogen en we voelden dat we het beiden wilden. We stonden op van het terrasje waar we wat aan het drinken waren en gingen naar zijn huis. Hij woonde nou eenmaal dichtbij. We lagen op een gegeven moment dus in bed met elkaar en waren heerlijk intiem. Zoenen, strelen, dat soort dingen. Uiteindelijk zouden we overgaan op de daad en hij hield mij even tegen, hij moest mij even waarschuwen, zo zei hij. Ik was benieuwd wat hij mij zou zeggen. Zou zijn vriend ieder momentthuis kunnen komen? Had hij een vrouw? Niets van dat alles gelukkig, hij wilde alleen maar waarschuwen voor het feit dat hij van stevige sex hield, met name het geven van stevige sex.

Mijn hart ging tekeer, zo blij was ik en ik vertelde hem dan ook meteen dat ik graag het onderwerp van stevige gay sex was. Hij glimlachte en meteen gingen we van start. Hij drukte mij naar beneden en overmande mij compleet, precies zoals ik het graag heb. “Gebruik me maar lekkertje”, zei ik. Hij klom op mijn borst, ging daar op zitten en drukte zijn enorme negerlul in mijn mond. Ik opende wijd en zette meteen mijn strot open, zodat hij diep in mijn keel kon raggen. Ik vind het zo geil als ik in mijn keel geneukt wordt. Op één of andere manier is dat zo ongelooflijk heet, ik weet niet waar dat door komt, maar ik hou er gewoon van.

Hij neukte mijn keel terwijl hij mijn haren beetpakte en mijn hoofd heen en weer bewoog, zodat zijn lul zo diep mogelijk bij mij naar binnen gleed. Ik voelde hoe mijn hele strot door zijn massieve zwarte lul werd opgevuld en ik leek even niet te kunnen ademen. Lancelot trok zijn Amerikaanse neger pik uit mijn keel en liet mij even op adem komen. Ondertussen sloeg hij met de met kwijl bedekte paal op mijn wangen, waarna hij mij weer diep in mijn strot begon te naaien.

Het was alsof mijn strot uit elkaar genaaid werd en ik werd er geiler en geiler van, ondertussen speelde ik dan ook lekker met mijn pik, die steeds harder en gevoeliger werd. Lancelot klom van mij af en de neger greep mij bij de haren en trok mij overeind. Ik moest mijn handen op het voeteneinde van zijn bed leggen, mijn lichaam voorover drukken en mijn kont naar achteren. Doordat zijn lul lekker nat was, gleed die zwarte paal zonder enige problemen zo bij mij naar binnen. Die neger kon neuken zeg, ongelooflijk. Hij zat binnen een paar tellen al diep in mijn anus, alleen zijn ballen hingen er nog uit maar het leek er zelfs op dat hij ook die naar binnen zou willen proppen, zo diep en hard paalde hij mijn strakke anus af.

Ik kreunde en schreeuwde, hij trok aan mijn haren en sloeg wild op min kont, waarna de huid op mijn billen in brand leek te staan. Zalig! Dieper en harder naaide hij mij en ineens draaide hij mij om en terwijl ik mij aan het afrukken was, naaide hij mij weer in mijn reet, terwijl ik mijn benen ver uit elkaar deed en mijn heupen zo kantelde dat hij er probleemloos in kon komen. Kreunend van genot kwam hij diep in mijn darmen klaar, ik kon het zaad naar binnen voelen schieten, een geweldig hitsig gevoel, helemaal doordat ik aan het aftrekken was en tegelijkertijd met hem klaar ging komen.

Het was een spermafestijn, ik schoot het alle kanten op. Het kwam tegen zijn donkere buispieren aan, maar het meeste zaad belandde op mij. Toen hij zijn lul uit mij trok, speelde hij er nog een beetje mee tot hij slap werd, waarna hij een doos tissues pakte en ons schoon ging maken. Van ruige neger werd hij een zachte, lieve man die mij verzorgde. We hebben na die hete wilde sessie nog een aantal maanden met elkaar geneukt, tot hij mij om onduidelijke reden niet meer wilde zien.

Ik moest daar wel eventjes overheen komen, want ik begon echt wat voor hem te voelen. Het was wat ongemakkelijk in de sportschool in het begin, maar nu is alles redelijk normaal weer. We praten zo nu en dan weer en dat is waar ik het ook bij wil laten, voordat het misschien weer uit de hand gaat lopen en ik wil niet weer door hem worden gekwetst, ook niet door ruige sex in de slaapkamer.