Pijpen 

Pijpen is geen kunst, maar een ware kunst. Het is niet moeilijk en je kunt het eigenlijk overal doen. Hoe? Dat zie je zo in onderstaande tips en trucs van orale experts. Een ding is zeker, het moet vooral leuk zijn voor beide. Pijpen is meer dan een beetje met je mond op en neer gaan. Ben je een beginner, lees dan zeker verder. Ben je al een doorwinterde pijp specialist, dan leer je misschien nog wat finesses bij.

Weetjes van pijpen.

Orale seks is al zo oud als de mensheid. In de Kama Sutra komt het al voor. Orale seks word omschreven als zeer aangenaam. Tussen de 70% van de vrouwen bevredigt hun mannelijke partners weleens met de mond. Bij vrouwen onder de 25 ligt dat percentage zelfs op 90%. Tussen de 35% en 65% vindt het prettig om te doen. De rest heeft geen mening. Het is leuk om te zien hoe je partner ervan geniet.

Tips en trucs voor een goede pijpbeurt

BlowJob

Pijpen als voorspel. Pijpen een geweldige manier om in de stemming te komen. Als je pik nog niet hard is, kun je hem hard maken met kusjes en kleine likjes. Neem hem helemaal in je mond als ie nog zacht of half hard is en laat hem lekker groeien.

Pijpen als tussenspel. Waarom zou je alleen pijpen vooraf. Het is ook een prima ,zelfs geweldig om het liefdesspel even te onderbreken. Mocht je hem berijden, stijg dan even af om hem even oraal van dienst te zijn. Als je het goed timed, dan kan het de lust verhogen en de duur van de daad verlengen. Akkoord, je proeft jezelf misschien, maar who cares in het heetst van de strijd? Hou van de pik en maak oogcontact, smul, kreun (de trilling is geweldig), maak waarderende geluidjes , geef complimentjes (“wat is ie hard”) en laat vooral merken dat jij er ook opgewonden van raakt. Maar niet alleen gebruik van zijn pik. De grootste erogene zone van de man is…(tadaa) …zijn huid. Geef kusjes op zijn buik terwijl je jezelf langzaam naar beneden werkt. Wrijf over zijn billen, lik zijn tepels, zoen zijn hals, krab zijn rug of benen. Maak hem gek. Voor een onvergetelijke pijpbeurt besteed je aandacht aan het hele lichaam.

Tanden.

Als je zijn penis in je mond laat glijden, zorg er dan alsjeblieft voor dat je niet met je tanden langs zijn eikel schraapt. Dat is pijnlijk en hij zal de rest van de week nog met een schrale en geïrriteerde pik rondlopen.

Met of zonder handen.

De ene man is de andere niet. Sommige mannen houden ervan als je hen aftrekt terwijl je de eikel in je mond houdt. Op die manier kun je wat meer druk uitoefenen in combinatie met het lekkere warme en natte gevoel van pijpen. Anderen willen juist het liefst dat je je mond gebruikt als een soort surrogaat kutje, waar zijn stijve mannelijkheid in en uit kan glijden. Jij bent niet helderziend, maar als je een beetje op zijn ademhaling en houding let, verraadt dat vast al een hele boel.

De beste positie.

Aan een zere nek of kramp in je kaken heb je ook niks. Zorg er dus voor dat je in een beetje een lekkere positie zit, ligt of hangt. Kniel voor hem neer als hij staat en, erg geil, hou oogcontact. Of, laat hem zitten en kruip tussen zijn benen (leg eerst een kussentje op de grond). Als je een lui tiepje bent, ga dan liggen en laat hem je in je mond neuken (niet aan te bevelen als hij erg groot geschapen is, tenzij je de kunst van het deepthroaten beheerst). Voor beginners is het handig om juist met je gezicht van de man af te zitten (je hoofd in zijn schoot). Daarmee heb je optimale controle, maar hij kan niet zien wat er gebeurt. De meeste mannen zijn nogal visueel ingesteld en ze houden ervan om te kijken. Oh ja, bijna vergeten: standje 69! Dan krijg je zelf ook nog wat.

Variantjes.

Je kunt leuke dingen doen met je mond. Zuigen, likken, kussen, blazen. Een man houdt van afwisseling. Bouw de spanning op. Harder en sneller is niet altijd beter. De basistechiek is wanneer je zijn lul vastpakt en je lippen op en neer beweegt langs zijn eikel. Wissel die basistechniek af met lange halen met je tong, vanaf zijn ballen omhoog of maak cirkeltjes rond zijn eikel.

Macht.

Hoewel het lijkt alsof je onderdanig bent, zo op je knietjes voor hem op de grond, kun je er van op aan dat de gevende partij de macht heeft. Jij bepaalt wat er gebeurd. Laat hem smeken. Zijn edele delen zijn letterlijk en figuurlijk in jouw handen en in jouw mond. Doe het dus alleen als je elkaar volkomen vertrouwd en bereid bent er helemaal voor te gaan. Als je maar ligt te wachten tot het klaar is, dan zal het voor beide partijen op een teleurstelling uitlopen.

Deep Throat.

Het vergt wat oefening, maar iedereen kan het: de pik helemaal in je mond nemen tot je bovenlip zijn buik raakt. Afhankelijk van het formaat van je partner zal een deel van zijn penis in je keel moeten glijden. De truc is om niet te kokhalzen, of erger. Maak het nog leuker. Hoewel wij er van overtuigd zijn dat gepijpt worden al een feest op zichzelf is, kunnen wij ons voorstellen dat het allemaal nog wat gezelliger is als je cadeautjes meeneemt. Denk es aan eetbare oliën, een vibrator, handboeien, sappig en zacht fruit, honing, slagroom, enfin, je begrijpt het wel...

Sperma spuiten.

Er zijn twee soorten mannen . Zij die slikken en zij die spugen. De keuze is aan jou. De hoeveelheid en smaak van zijn sperma is afhankelijk van zijn (eet)gewoontes en gezondheid. Gemiddeld genomen zal je niet meer dan een theelepeltje sperma binnenkrijgen. Vind je slikken toch niet zo’n smakelijk idee, denk dan eens aan de volgende alternatieven: Spuug het in een doekje of tissue (dat je vooraf al strategisch had klaargelegd), of zodra hij zijn climax nadert laat je hem ergens anders spuiten (op je gezicht of lichaam). Heb je een condoom gebruikt, dan hoef je geen keuze te maken, natuurlijk.

Have fun!