Wat ik enige tijd geleden heb meegemaakt, stelde me in staat mijn echte seksualiteit zonder enig probleem te ontdekken.

Samen met mijn homoseksuele collega

Ik ben ondertussen 22 jaar en dacht niet echt dat ik gay, gay was na zoveel relaties met verschillende vrouwen. Maar ik was smoorverliefd op een man. Ik werk in een magazijn met een wondermooie jongen, die ik beschouwde als een echte vriend en een loyale persoon om tijd mee door te brengen. Een avond zoals vele andere, was ik in een gesprek met hem over ditjes en datjes je kent het wel. Totdat hij me complimenten begon te geven over mijn uiterlijk enzo. Eerst begreep ik niet wat hij van me wilde, maar de manier waarop hij naar me keek wist ik dat hij ook wel verliefd was op mij.

Homo-erotiek: een magazijn en twee hete mannen!

We zijn twee eenzame mannen, met eerdere ervaringen met vrouwen die ons hart hadden gebroken. Eric (zo is zijn naam) sprak over een zekere Angela, een meisje dat hij ook op het werk had ontmoet en waar hij al een tijdje mee flirte. Ik was met Suzan, een meisje dat gewoon seks wilde en geen enkele belangrijke relatie wilde hebben. Je snapt wel, allebei een relatie zonder enige toekomst... Wij mannen waren zo teleurgesteld in de liefde en het leven in het algemeen. Het leek er bijna op dat hij en ik in dit opzicht bij elkaar pasten. Toen Eric met betraande ogen begon te praten, omhelsde ik hem en voelde zijn handen langzaam over mijn onderrug duwen. Het leek wel alsof hij veel plezier beleefde aan het aanraken van mijn kont. Maar tegelijkertijd voelde ik een grote opwinding in mijn hoofd, ik voelde me echt op mijn gemak bij Eric. Toen realiseerde ik me, ik ben verliefd: ik keek in zijn ogen en zag dat hij naar me glimlachte, ik werd gek in mijn hoofd.. En net op dat moment raakten onze lippen elkaar: ik hield van de smaak van Eric op mijn lippen en hij zei hetzelfde over mij. Hij was een jongen die geen blad voor de mond nam : wat hij dacht dat zei hij zonder enig probleem. Hij zei dat ik hem opwond en ja ik moest toegeven dat ik hetzelfde gevoel had. Vlak na die simpele zinnen dat Eric zijn liefde verklaarde, zijn wij in het magazijn bleven liggen om onze volledig naakte en opgewonden lichamen te proeven. Wat een zalig gevoel was dat .

Mijn geweldige collega en ik

Eric en ik wisselden steeds intensere en liefdevolle woorden uit. Ik voelde zijn pik opzwellen en de mijne leek bijna te ontploffen. Ik ging bovenop hem liggen, raakte hem aan en maakte hem opgewonden: ik voelde zijn hart kloppen. Ik voelde dat Eric me aanraakte in mijn intieme zone , waardoor ik naar de hemel ging en ik deed hetzelfde bij hem. We waren zowel bezweet als opgewonden meer dan ooit tevoren. Een detail dat je niet mag onderschatten: hoe groter de opwinding, hoe dieper de uitbarstingen. We vonden het erg leuk om samen te zijn en van elkaar te proeven. We waren moe na de heerlijke sex, maar bleven enorm opgewonden. Dat was mijn eerste homorelatie , die ik me altijd zal herinneren als de beste sex ooit. Eric was degene die me deed beseffen wie ik werkelijk was. Mijn leven is nu een pak rustiger , vooral in mijn hoofd. Nu kan ik echt genieten van het leven. Samen met Eric heb ik een te gekke tijd.